Advertisement

RE:cintai malaysia card

738 Views  ⚫  Asked 4 Years Ago
asked on Aug 6, 2013 at 20:46
by   shamila
Continued from Cintai malaysia Card
http://www.lawyerment.com.my/boards/article-Malaysia_Business_Law-378.htm

Selesaikan masalah ini dgn buat pembatalan...I pun x layan benda nie..tiba tiba kena saman...nasib baik saya I buat rayuan pembatalan...sebelum tarikh di tetapkan untk buat pembayaran di mahkamah...cuma I bayar 599 shje..I dpt surat dari mahkamah terkejut I...
0 had this question
Me Too
0 favorites
Favorite
[ share ]
43 Answers
« Previous   1   2   3   4   5   Next »  Last »

answered on Apr 18, 2014 at 22:20
by   radinnaz
saya radin siti fazlina nazrah hirzin ingin memohon maaf kepada pihak wests dynas solution kerana membuat report semalam dan juga kepada lawyer berkenaan. sebenarnya syarikat tersebut adalah syarikat sebenar HQ kepada cintai holiday yg kita semua tertipu. saya mohon maaf sekali lagi dan saya tidak akan membuat apa2 report kepada pihak tribunal. sekian terima kasih. dan saya harap pihak wests dynas akan menghantar secepat mungkin surat pembatalan kad keahlian saya seumur hidup.
0 found this helpful
Helpful

answered on Apr 21, 2014 at 17:01
by   mangsa
I already confirmed that is scam
0 found this helpful
Helpful

answered on Apr 21, 2014 at 17:07
by   mangsa tertipu
saya salah sorg mangsa yg baru ditipu dan asalnye i tawakal mbayar sbb i nak tutup mulut mereka...
harini i baru call the exact person from cintai holiday
Ms Indra.... 03-92069399. dia akan explain that person yg tipu kita ni adalah ex staff yg ada maklumat kita dan menipu. saya redha tapi sbb saya tau tuhan akan bls kita berlipat ganda. so kalau ada sape2 dapat call dr west dynas and lawyer pls ignore. cuma i terbayar sbb i terlambat buka forum ni dan searching the true person. pikir logic mana ada company besar berurusan dgn customer guna hp no. selalunye guna ofis no.so jgn tertipu lg
0 found this helpful
Helpful

answered on Apr 21, 2014 at 17:17
by   mangsa
saya nak pesan pada sapa2 yg bls komen marah pd org yg berkomplot atau bersetuju dgn that company sebenarnya ada bnda disebaliknya. org2 itu sbnrnye telah membayar dan rasa tertipu sbb keesokan harinya pihak west dynas akan call blk guna private number. so berhati2 semua dan ada jugak org2 dr west dynas di dalam forum ini... so utk confrimation pls call ms indra 0392069399
0 found this helpful
Helpful

answered on Apr 21, 2014 at 21:59
by   victim
Saya pun salah seorang pemegang membership cintai ini tapi saya dah buat pembayaran selama 7 tahun dengan company itu drpd credit card setiap tahun mereka beritahu cerita yg sama yg ex staff diaorang yg beri wrong information . Mula drpd manager perempuan Pn Atikah sampai sekaranglah cerita si ex staff x habis2 dan ingat saya masa last time i ckp dgn dia katanya company xbyr duit gaji mereka dan ada byk deduction dari gaji mereka. So i rasa company cintai ini buat benda yg x betul sebab itulah masalah mcm ini timbul kalau banding drpd company cintai ini company lain tgh membantu kita kot utk pembatalan ...takkan 7 tahun ex staff yg buat ? habis semua duit yang yg dicharge dari credit card under west dyna quest pergi mana ? Pening sangat lar ... hanya tuhan tentukan semua .
0 found this helpful
Helpful

answered on Apr 22, 2014 at 12:24
by   farid
tak payah la nak pening kepala sangat pasal hal ni...
the main point that this is scammed!!!
jangan percaya pd yg mintak duit tu & jangan bayar...
diorg tu bukannya bijak mana pun...
cubalah korang mintak info mcm2 bila diorg mintak bayaran... confirm ada yg teragak2..
aku pernah mintak bukti dokumen yg aku sign... dah dekat sethn diorg tak call pun aku semula..tp aku yakin diorg akan call lg..
0 found this helpful
Helpful

answered on Apr 22, 2014 at 17:13
by   mangsa
Saya pun salah seorang pemegang membership cintai ini tapi saya dah buat pembayaran selama 7 tahun dengan company itu drpd credit card setiap tahun mereka beritahu cerita yg sama yg ex staff diaorang yg beri wrong information . Mula drpd manager perempuan Pn Atikah sampai sekaranglah cerita si ex staff x habis2 dan ingat saya masa last time i ckp dgn dia katanya company xbyr duit gaji mereka dan ada byk deduction dari gaji mereka. So i rasa company cintai ini buat benda yg x betul sebab itulah masalah mcm ini timbul kalau banding drpd company cintai ini company lain tgh membantu kita kot utk pembatalan ...takkan 7 tahun ex staff yg buat ? habis semua duit yang yg dicharge dari credit card under west dyna quest pergi mana ? Pening sangat lar ... hanya tuhan tentukan semua .
0 found this helpful
Helpful

answered on Apr 22, 2014 at 17:14
by   mangsa
Saya pun salah seorang pemegang membership cintai ini tapi saya dah buat pembayaran selama 7 tahun dengan company itu drpd credit card setiap tahun mereka beritahu cerita yg sama yg ex staff diaorang yg beri wrong information . Mula drpd manager perempuan Pn Atikah sampai sekaranglah cerita si ex staff x habis2 dan ingat saya masa last time i ckp dgn dia katanya company xbyr duit gaji mereka dan ada byk deduction dari gaji mereka. So i rasa company cintai ini buat benda yg x betul sebab itulah masalah mcm ini timbul kalau banding drpd company cintai ini company lain tgh membantu kita kot utk pembatalan ...takkan 7 tahun ex staff yg buat ? habis semua duit yang yg dicharge dari credit card under west dyna quest pergi mana ? Pening sangat lar ... hanya tuhan tentukan semua .
0 found this helpful
Helpful

answered on Apr 22, 2014 at 17:14
by   mangsa
Saya pun salah seorang pemegang membership cintai ini tapi saya dah buat pembayaran selama 7 tahun dengan company itu drpd credit card setiap tahun mereka beritahu cerita yg sama yg ex staff diaorang yg beri wrong information . Mula drpd manager perempuan Pn Atikah sampai sekaranglah cerita si ex staff x habis2 dan ingat saya masa last time i ckp dgn dia katanya company xbyr duit gaji mereka dan ada byk deduction dari gaji mereka. So i rasa company cintai ini buat benda yg x betul sebab itulah masalah mcm ini timbul kalau banding drpd company cintai ini company lain tgh membantu kita kot utk pembatalan ...takkan 7 tahun ex staff yg buat ? habis semua duit yang yg dicharge dari credit card under west dyna quest pergi mana ? Pening sangat lar ... hanya tuhan tentukan semua .
0 found this helpful
Helpful

answered on Apr 22, 2014 at 17:15
by   mangsa
Saya pun salah seorang pemegang membership cintai ini tapi saya dah buat pembayaran selama 7 tahun dengan company itu drpd credit card setiap tahun mereka beritahu cerita yg sama yg ex staff diaorang yg beri wrong information . Mula drpd manager perempuan Pn Atikah sampai sekaranglah cerita si ex staff x habis2 dan ingat saya masa last time i ckp dgn dia katanya company xbyr duit gaji mereka dan ada byk deduction dari gaji mereka. So i rasa company cintai ini buat benda yg x betul sebab itulah masalah mcm ini timbul kalau banding drpd company cintai ini company lain tgh membantu kita kot utk pembatalan ...takkan 7 tahun ex staff yg buat ? habis semua duit yang yg dicharge dari credit card under west dyna quest pergi mana ? Pening sangat lar ... hanya tuhan tentukan semua .
0 found this helpful
Helpful


« Previous   1   2   3   4   5   Next »  Last »

Your Answer





By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.