Advertisement

Cintai Malaysia...

325 Views  ⚫  Asked 5 Years Ago
asked on Aug 19, 2013 at 18:04
by   ct_ina
Saya pun baru di call oleh wakil drp sykt. Cintai Malaysia pada 13 Ogos 2013 psal annual fee. Caller nama Wani (Cintai Malaysia SB- 0123350652. Pada mulanya apabila dengar West Dyna Quest nak buat legal charge, i ckp nak cancel sbab x pernah guna langsung servis dia orang tu...tapi kita disuruh bayar RM599 sbab nak cancel. So sy ckp kat dia daripada tahun 2011 atau 2012 (masa tu ckp dgn org lain) lagi saya nak cancel dan saya suruh dia orang fakskan surat untuk cancel sbab nak tahu apa yang perlu dibuat. Tunggu punya tunggu x faks2 gak....tgk2 tahun ni bru call itu pun lepas raya plak tu....Ape hal??? Knapa ambil masa lama sgt bru nak call...So hri ni dia call sbab nak fakskan surat cancel tu.. Sy ckp dgn dia yg sy x nak byr charge tu sbab masa mula2 dlu time dia org promote kat kita dia org ckp sekali byr sahaja (free for life) & x perlu nak byr apa2 lg...last2 ada annual fee plak...pelik betul...Sy ckp kat dia knapa surat yg difakskan ini bukan menggunakkan latterhead Cintai Malaysia knapa guna latterhead West Dyna Quest Sdn Bhd...lepas tu dia ckpt dia department legal...then sy ckp kat dia kalau dibawah 1 sykt knapa bukan latterhead Cintai Malaysia sbab 1 syktkan....lps tu dia tanya mcm mana puan nak close ke tak....so sy ckp kat dia saya x akan byr satu sen pun sbab dlu ckp skali byr jer..last2 kena byr plak....

Lps tu bdak perempuan tu ckp kalau mcm tu sy akan htr surat saman ke alamat puan...so sy pun ckp htr aje lah...sbab dah byk sgt commen psal u punya sykt ni "bad company".....sykt ni mmg nak mkn duit org free2 je....
0 had this question
Me Too
0 favorites
Favorite
[ share ]

Know someone who can answer? Share a link to this question via email, Google+, Twitter, or Facebook.

Your Answer





By posting your answer, you agree to the privacy policy, cookie policy and terms of service.