Advertisement

cintai malaysia card amira/wani minta duit rm599

251 Views  ⚫  Asked 5 Years Ago
asked on Jul 31, 2013 at 19:56
by   tiha1512
sama macam org lain kene! just dpt call:
1. no handphone jer yang tertera 0123323967, mula2 wani call/then mira. i pun minta dia call from office dia bagi alasan
2. dia mengaku dia lawyer
3. i mntk no akaun maybank, nk check kat bank ni company punye or org persendirian. tp dia tak bagi. dia nak minta no cc pulak. memglah tak dapat.
4. i ada tanya kat cintai, dia kata hanya sekali bayaran saja masa mula2 daftar dulu. lepas tu dah tak mintak apa2 bayaran lg.

tolong bagi nasihat apa nak buat kalau mereka call lg?
0 had this question
Me Too
0 favorites
Favorite
[ share ]

Know someone who can answer? Share a link to this question via email, Google+, Twitter, or Facebook.

Your Answer





By posting your answer, you agree to the privacy policy, cookie policy and terms of service.