Advertisement

Syasya call me minta duit 599 wooo....

199 Views  ⚫  Asked 4 Years Ago
asked on Jul 30, 2013 at 22:32
by   karjo
Assalam, panik juga bila dapat call orang nak saman. Kemusykilan saya:
1. no handphone jer yang tertera, minta dia call from office dia bagi alasan macam2x
2. dia kata dia lawyer tapi nama company sama dgn cintai i.e west dyna
3. saya insist minta dia email , tengok surat pembatalan pun macam surat buat sendiri jerr..tak ada integriti
4. dia pun tak quote tarikh contract kita sign membership kat dia as reference (sebenarnya masa melanggan pun pakai telefon jer tak ada black and white)
5. saya kata saya nak check dengan lawyer dan buat laporan polis to verify this transaction masa tu dah nak bayar dah pakai cc) sebab saya tak percaya si pemanggil tu

ditakdirkan dapat contact Mangsa terbaru En Kamal yang baik hati menasihatkan saya.

this is a scam company . Bukan mudah itu nak saman orang keat Malaysia ni. Must have black and white and reminder notice. Indah water pun nak saman siap bagi surat banyak kali daaa...

Alhamdulillah , boleh save duit untuk infak puasa-puasa ni dari bagi ke company hangit !

we have our rights as consumers !

bolehlah nak contact lopescinta@gmail.com
0 had this question
Me Too
0 favorites
Favorite
[ share ]

Know someone who can answer? Share a link to this question via email, Google+, Twitter, or Facebook.

Your Answer





By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.