Advertisement

Tertipu

206 Views  ⚫  Asked 4 Years Ago
asked on Jul 22, 2013 at 21:36
by   dilanasir
dpt call drpd lawyer Cintai Holidays, Jumaat 19/7/2013 memaklumkan saya akan disaman oleh syarikat tersebut. Nama lawyer firm tak berapa dengar sbb ketika itu berada di pasaraya yang berkeadaan bising. No.telefonnya 0123395027.Saya ckp saya tak berminat lagi dgn pakej yang ditawarkan. Macam yang lain-lain juga saya diminta membayar RM600.00 atau disaman. Saya katakan padanya syarikat Cintai Holidays penipu dan banyak aduan yang terdapat dlm internet ttg syrikat itu. Perempuan tu tanya saya , adakah puan percaya apa yang ada dalam internet. Saya kata ya... sebab sekarang ni pun saya dah ditipu dan selepas tu dia senyap lalu saya terus "cut" perbualan tersebut.

Hari ni 22/7/2013 ada call drpd private number sebanyak 3 kali dan no.0123391062 since 3.38 pm until 4.35 pm lebih kurang 6 kali. Malas nak jawab. Adakah no yang saya tuliskan tu no hp Cintai holidays???
0 had this question
Me Too
0 favorites
Favorite
[ share ]
1 Answers

answered on Jul 23, 2013 at 12:09
by   farid
betul la tu...
0123391062 salah satu no phone yg diorg gunakan..
0 found this helpful
Helpful

Your Answer





By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.