Advertisement

cintai club penipu

237 Views  ⚫  Asked 4 Years Ago
asked on Jun 20, 2013 at 21:18
by   wani
saya mula mencari-cari maklumat mengenai club ini apabila mendapat panggilan telefon daripada wanita india yang bergelar 'lawyer' menggugut untuk menghantar saman sebanyak RM1800 atau perlu bayar RM600 untuk batalkan membership. saya dah lama jd membership card ini tapi untuk 1 year saja. after 1 year club telefon suruh upgrade card tapi saya tk mau apabila rasa tertipu kerana semua baucer yang diberikan tidak boleh digunakan kerana macam2 syarat. masa bagi card tu kata one time payment then after 1 year minta payment lagi, kita tak guna pun service dia, ini bukan credit card!dia juga kata tak boleh batal...apahal ni? tak pernah dengar service macam tu, kalau credit card pun nak batal anytime!

The problem is now...ramai dah terkena dan ada yang membuat laporan tetapi tak kan pihak2 berkenaan tidak boleh buat apa2 tindakan? ini yang boleh jumpa forum ni at least tahu jugak...kalau yang lain-lain takut dengan ugutan mereka tu...hemmm abis la sepoket!

To help myself and all involved i will call 'Press' to put in newspaper- headline e.g Metro to protect others from this dirty tactics.
0 had this question
Me Too
0 favorites
Favorite
[ share ]

Know someone who can answer? Share a link to this question via email, Google+, Twitter, or Facebook.

Your Answer





By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.