Advertisement

Legal Notice Cintai Holiday

169 Views  ⚫  Asked 4 Years Ago
asked on Apr 20, 2013 at 00:36
by   Abang Jasmani
Yeah, nampaknya, bukan saya sorang je dapat call dari pihak tertentu yang mengata pasal 'legal notice' daripada Cintai Holidays. Kononnya ada legal notice yg nak dihantar, kira saman dari Cintai Holidays la kan... offer yg dibagi-saya bleh bayar RM600 bank-in ke syarikat yg nguruskan legal notice tu,-kononnya nak batalkan keahlian,nak batalkan surat saman tu...kalo tak, bayar RM1800, saman tu. TOTAL BULL####! Aku dah batalkan keahlian dulu dah melalui perbualan telefon,nak bayar apa lagi? Tu sebenarnya tipu muslihat si celaka nak mampus tu nak ambik duit cara mudah je.Aku lebih sanggup upah gangster kerjakan diaorang daripada bayar kat diaorang. Nak hantar surat saman? hantarla,tengok siapa saman siapa.
0 had this question
Me Too
0 favorites
Favorite
[ share ]

Know someone who can answer? Share a link to this question via email, Google+, Twitter, or Facebook.

Your Answer





By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.