Advertisement

ex staff cintai menipu

245 Views  ⚫  Asked 3 Years Ago
asked on May 17, 2014 at 03:52
by   Anonymous
Saya telah membuat pembayaran sebanyak Rm699 kepada akaun syarikat mereka WESTS DYNAS SOLUTION pada hari ini untuk menutupkan membership dengan lawyer bernama Asyikin..lepas I buat pembayaran melalui perbankan transfer..sebelum ini pernah terima banyak pamggilan daripada lawyer macam tetapi I abaikan saja disebabkan I dah tahu ini adalah satu SCAM I dibuat oleh bekas staf CINTAI HOLIDAY..,i pura2 je bayar kerana nak mengambil tindakan trhadap syarikat yang wujud baru2 ini WESTS DYNAS SOLUTION..i dah buat laporan polis di BUKIT AMAN petang tadi berkenaan pemipian I hadapi oleh orang luar macam I ni..,masalah ini akan di ambil tindakan oleh mereka secepat mungkin..mereka pun mengatakan ada 23 kes berkenaan SCAM ni di laporkan oleh mangsa baru2 ni dan 47 kes diluar negeri...so kita tunggu je sehingga muka2 staff dan boss mereka keluar dlm berita secepat mungkin...insyaAllah
0 had this question
Me Too
0 favorites
Favorite
[ share ]

Know someone who can answer? Share a link to this question via email, Google+, Twitter, or Facebook.

Your Answer





By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.