Advertisement

PERLU KE SAYA HADIR KE MAHKAMAH UNTUK PERBICARAAN PETISYEN PEMIUTANG?

96 Views  ⚫  Asked 1 Month Ago
asked on Nov 12, 2019 at 17:29
by  
saya mohon bantuan. saya telah dapat surat lawyer untuk tarikh perbicaraan petisyen pemiutang. adakah saya perlu hadir ke mahkamah untuk perbicaraan tersebut kerana pihak bank memaklumkan pada tarikh tersebut saya akan diistiharkan bankrup. terfikir jika hadir pun proses mahkamah sama je kan tetap jatuh hukum bankrup kan? atau saya masih ada peluang untuk apa-apa rayuan?mohon bantu

ibu sarat mengandung
0 had this question
Me Too
0 favorites
Favorite
[ share ]
2 Answers

answered on Nov 13, 2019 at 02:53
by  
Hi kak @yusrina,

Jika sudah bersedia atau tidak kisah sekiranya di bankrapkan,  tidak hadir pun tidak mengapa.

Jangan stress .. nanti effect pulak pada baby tu.
0 found this helpful
Helpful

answered on Dec 4, 2019 at 11:32
by  
Hadir atau tak hadir tetap kena muflis.
Tabahkan hati.
Saya dah hampir 15 tahun muflis.
Masih bolih berniaga ...guna nama anak2
Masih bolih keluar negara. Mohon kpd Jabatan Insolvensi
Hidup kene teruskan.
1 found this helpful
Helpful


You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions by category or search to find answers.