Loading
Advertisement

Bankrap
57 Views  ⚫  Asked 7 Years Ago
asked on May 2, 2009 at 12:42
by   Cheli
1) Bagaimana kalau kita tak tahu yang kita ni bankrap, kerana tak dapat satu pun surat dari bank atau mahkamah?
2) Apa yang harus kita buat selepas itu?
3) Bagaimana cara nak mohon pelepasan?
0 had this question
Me Too
0 favorites
Favorite
1 Answers
Advertisement

answered on May 4, 2009 at 11:03
by   shah8th
1)Boleh check ngan Official Assignee (OA) atau semak ngan bank je masa u nak apply loan

2)Cuba set aside order bankrap kalu betul u x buat loan atau kalu betul u berhutang cuba settle ngan OA

3)Kalu OA setuju ngan proposal payment u, cuba settle then dah settle filekan Saman Dalam Kamar utk perlepasan di Mahkamah Tinggi

K Bye

p.s. opinion kat atas tu basic je nak detail kena jumpa lawyer le
0 found this helpful
Helpful

Your Answer





By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.


Advertisement